Helmikuun kohokohdat

Helmikuun parhaita hetkiä:

Uusi treeniohjelma. Kevättä kohti uuden treeniohjelman kanssa. Oon ehtinyt tehdä yhden kierron tähän mennessä, sen tekemiseen menee nimittäin kolme viikkoa. Tai no, ainakin kolme viikkoa. Yhdelle viikolle kun on suunniteltu 4-5 treeniä, ja teen niitä siis kropan palautumisen mukaan. Ei tarvii siis edelleenkään ehtiä maanantai-sunnuntai välillä tehdä kaikkia. Mutta jokainen viikko sisältää siis vähän eri tyylillä tehtyä treeniä, ja siksi puhun treeniviikoista numeroilla.

Screenshot_2016-02-23-18-59-12-1

Pt-treenit x 2. Helmikuussa sain nauttia kaksista pt-treeneistä. Ekoissa treenattiin olkapäitä ja toisissa käsiä! Maaliskuulle olen varannut yhdet treenit heti alkuun, ja puolivälissä kuuta on taas pt-päivääkin tiedossa, eli ainakin kahdet ohjatut on tuloillaan :-)

Screenshot_2016-02-18-18-33-03-1

Ystävänpäivä. Tai oikeastaan koko ystävänpäiväviikonloppu oli oikein ihana! Käytiin lauantaina Wolfilla mun kaverini kanssa treenailee, ja sitten suunnattiin Fitwokkiin syömään. Ruokaa joutui odottaa ties kuinka ja kauan, mutta hyvää oli! Käytii myös ton mun-maailmani-komeimman kanssa syömässä virallisena ystävänpäivänä. Ei siis mitään treeniä ja ruokaa erikoisempaa, mutta silti niin kivaa <3

Screenshot_2016-02-14-12-39-07-2

NRJ-Workout.

Tähän haluaisin lisätä kuvan siitä, kuinka olen sotamaalauksissa ollut jumppaamassa ja jamittamassa koko päivän ystävieni kanssa NRJ-Workoutissa. Mutta eipä olekaan kuvaa. Olin nimittäin ostanut lipun jo kauan sitten (ja itse alunperin innostunut ja suostutellut porukkaa osallostumaan tapahtumaan), ja jouduinkin sitten lauantaiksi töihin. Pöh. No, ehkä ensi vuonna. Olitko sä paikanpäällä, oliko siellä kivaa?

Uus tukka. Siinä se nyt siis on. Lyhyt ja tuntuu vieläkin oudolta. Mutta niin paljon parempikuntoinen, kiiltävä ja uuden värinen <3 Mun tavoitehan olisi siis kasvattaa vaan mahdollisimman pitkä ja hyväkuntoisen näköinen tukka. Sellainen helppo arjessa. Ja vaikka nyt lähti ties kuinka monta kymmentä senttiä, niin kyllähän ne takasin kasvaa taas :)

Screenshot_2016-02-26-19-02-29-1-1

Kesäsuunnitelmia. Hankittiin liput ja hotellit Weekendiä varten. Tuntuu ihan uskomattolta, ettäkö se kesä sieltä taas joskus muka tulisi. Mutta kun tekee joitakin kesäsuunnitelmia todeksi, niin onhan sen pakko taas tulla <3

Screenshot_2016-02-18-16-52-58-1

Uudet saappaat. Kevät voi mun puolesta tulla! Eilen prismakeikalla siihen loppusuoralle ennen kassoja oli aseteltu Hai-saappaita riviin tyrkylle. Oon puhunut näistä jo varmaan viime syksystä asti (koska aina märät sukat), mutta en vaan saanut aikaiseksi hakea niitä kotiin. Mutta nyt kun oli niin matkan varrella, niin kotiutin vihdoin. Kevät ja kurakelit voi mun puolesta tulla!  Joku kotikuvaaja oli kameran kanssa ku purin kauppakasseja onnellisena uudet saappaat jalassa :’D Jätin ne eteiseen  tyrkylle, nii että joka kerta ku kulkee ohi, tekee mieli ihastella ääneen,  kuinka ne on hienot ja tarpeelliset.

Screenshot_2016-02-27-19-44-37-1

Helmikuu menee kyllä joka vuosi ihan tosi nopeasti ohi! Huomenna sitten kaikki naimattomat naiset kosimaan niitä teidän miehiä ennen ku vaihtuu maaliskuun puolelle ;) haha. No, eikai.

Menikö sun mielestä helmikuu ihan siivillä ohi? Mitä muistoja sulla jäi erityisesti mieleen? :)

Treenikengissä on myös Facebookissa / Instagramissa