Muuton jälkeen

Tuntuu ihan uskomattomalta, että vielä viikko sitten oltiin vanhassa kodissa vasta pakkaamassa tavaroita muuttoa varten. Kulunut viikko on ollut todella pitkä. Siihen on sisältynyt muuton valmistelu, eli käytännössä tavaroiden pakkaaminen, muutto uuteen kotiin, vanhan asunnon loppusiivous, tavaroiden purkaminen uudessa kodissa, uusien kalusteiden hankinta ja kokoaminen ja jonkinlaisen sisustuksen paikalleen saattaminen. Päälle vielä se, että tulin kipeäksi ja pari päivää meni ihan vaan sohvalla maaten ja pahvilaatikoita katsellen….

Joka tapauksessa, nyt sunnuntaina, koti alkaa näyttää kodilta. On ihan hassu tunne, kun ei edes malta nukkua yötä loppuun asti, kun on niin kiva herätä uudesta kodista. Aamukahvilla istuskelee vaan pöydän ääressä ja fiilistelee näkymiä. Tekee koko ajan mieli siirrellä tavaroita paikasta toiseen ja hakea sitä optiminta sisustusjärjestystä. hehe. Ehkä tiedätte tunteen? Mutta pikkuhiljaa laitellaan kokonaisuutta valmiiksi. Nyt on tärkeintä oikeastaan, että arjen kannalta olennaisimmat asiat ovat paikallaan: on verhot makuuhuoneessa, jotta sen saa pimennettyä, on ruokapöytä, jonka äärellä syödä aamupalaa ja on sohva, jolla voi löhötä silloin, kun ei ole töissä tai treenaamassa.

screenshot_20161106-082918

Ja siitä päästäänkin seuraavaan asiaan, eli treenaamiseen. Muutto on vienyt niin paljon voimavaroja, että viimeaikoina säännöllinen treenikierto on kaukainen muisto vain. Samaten Bodyjamin ohjaamisen harjoittelu ja lisenssivideon kuvaaminen on mennyt koko syksyn ajan salitouhujen edelle, enkä ole tämän syyn varjolla treenannut esimerkiksi jalkoja taas kuukauteen. Jep jep. Ohjauksia on ollut niin paljon ja lisenssivideon kuvausyrityksiä samaten, että en ole halunnu ottaa riskiä, että oon jalat toimintakyvyttöminä ja sen takia en saa lisenssiä. Niinpä oon treenanut lähinnä yläkroppaa sen 2-3 kertaa viikossa, mitä oon salilla käynyt. Nyt kuitenkin on se hetki, kun mä palaan normaaliin treenikiertoon takaisin! Ai että <3

Mitä se tarkoittaa käytännössä vai?

Aion tehdä 3-4 salitreeniä viikossa. Jos mulle tulee bodyjamtuuraus, teen 3 salitreeniä ja jos ei ole tanssia tiedossa, treenaan salilla neljästi. Marraskuussa monella salilla miksataan les millsejä, joten aion nyt todellakin keskittyä salitreenijuttuihin enemmän. Joulukuussa nimittäin opetellankin sitten jo uutta bodyjam79-ohjelmaa :D hehe. Tänään lähden kokeilemaan treeniä hauis-ojentaja -setin muodossa! Mulla ei ole nyt enempää ohjauksia sovittuna, ja lisenssivideokin odottaa sitä kuuluisaa arviointia, joten nyt voin ihan hyvällä mielellä keskittyä salitreeniin. On tätä odotettukin! Viimeksi syyskuun alussa ollut sama tilanne. Nyt voi treenata kovaa, eikä tarvii miettiä, mitä tekemisiä maven tai jalkapäivän jälkeinen jumi rajoittaa. Ja niinhän se kuuluukin mennä.

snapchat-7190230157013356489

Ainiin, ja tiedättekö, mikä mietityttää myös nyt muuton jälkeisessä elämässä! Mun kotisalini. Mulla on nyt GoGolle jäsenyys, ja koska sillä kortilla saa treenata ihan kaikissa keskuksissa, juttu on toimiva mulle. Mutta nyt kun asutaan vähän aiempaa lähempänä kaikkea, mulla olis myös mahdollisuus palata Wolfille. Onhan mulla nyttenkin sinne tägi olemassa ja tägille on ladattu käyntejä. Mutta periaatteessa mun ei enää tarvitsisi maksaa kahdesta salista, ja voisin päästä hyvinkin halvalla, jos siirtyisin kokonaan Wolfille. Siellä olisi mun motivoivat treenikamutkit, ja jos saisin Aleksinkin siirtymään, niin voitas edelleen treenta yhdessä silloin, kun työvuorot osuu yksiin ja etenkin viikonloppuisin. Wolf olisi halpa, hyvä ja toimiva, koska Tampellaan pääsee tägillä koska tahansa.

Mutta sitten on taas se BodyJam-juttu. Kun GoGolla menee jamia. Lienee selvää, että ilman sitä en aio elää. Toisaalta, mun tavoitehan olisi saada oma tunti jollekin salille kevätlukkariin. Ja ohjauksen myötä voisin saada oikeudet käydä sen salin jamitunneilla. Paitsi että monella salilla se yksi oma tunti ei riitä. Että ei ehkä kovin mahdollinen vaihtoehto. Huomaan pyöritteleväni samoja kysymyksiä nyt mielessäni, kuin pari vuotta sitten. Muistatteko? Kun en oikein tiennyt, luopuisinko kokonaan jumppasalistani vai ei. Silloin päädyin ratkaisuun, jossa luovuin kahden salin maksuista ja jätin jumppasalin kokonaan. Mutta vuotta myöhemmin palasin kuitenkin takaisin…. Hmm. Ehkä jätän asian hautumaan, ja hyödynnän nyt uutta sijaintia ja käytän just sitä salia, mitä milloinkin huvittaa. Onhan niistä kaikista maksettu :D Ei liikaa muutoksia kerralla.

Sellaisia kuulumisia ja tunnelmia tähän sunnuntaihin. Halusin vaan kirjoittaa ajatuksenvirtaa, kun on niin kiva täällä uudessa kodissa tunnelmoida! Asettua pöydän ääreen kahvikupin kanssa ja välillä katsella ikkunasta ulos ja sitten taas höpötellä näitä sanoja ruudulle. Ei kovin ihmeellistä, mutta hitsin kivaa <3

ps. Käythän tykkäämässä blogista Facebookissa , saat suoraan uutisvirtaasi uusimmat päivitykset! Ja arkista matskua löytyy myös snapchatissa nimimerkillä millariutta sekä tietysti instagramista.