Ei mikään maailman rentouttavin loma

Päiväkotityössä saadaan pitää lomia oikeastaan vain koulujen loma-aikoina, ja itse ainakin pyrin hakemaan aina kaikki mahdolliset päivät vapaiksi, oli ne sitten palkattomia, vuosilomia tai lastentarhanopettajan VES-päiviä. Jotenkin arvostan vaan nii paljon vapaa-aikaa, ettei sitä voi korvata millään rahalla. Aina kaikki toiveet ei onnistu, mutta nyt siis sain koko toiveeni läpi, ja olen ollut yhteensä yhdeksän päivää putkeen poissa työmaalta. Voisi luulla, että mieli ja keho on mitä virkeimmillään? Yea, ette varmaan ylläty, kun sanon, että ei ihan ole. Hehe.

Loma alkoi sillä, että suuntasin heti lauantaiaamuna Helsinkiin bodyjamin jatkokoulutukseen, ja sen jälkeen en ole oikeastaan muuta tehnytkään. Harjoitellut vain uutta ohjelmaa. Tanssinut paljon, lukenut ohjaajamanuaalia, katsonut master classia, opetellut liikkeitä tanssikoulun mukana ja tanssinut taas lisää. Ja siis joo, omia valintoja, enkä valita. Jokainen hetki, jonka oon viettänyt tanssin parissa, on ollut palkitseva ja kiva. On tullut hurjasti onnistumisia! Rakastan tanssia, rakastan bodyjamia ja suhtaudun innolla ja kunnianhimolla siihen tosiasiaann, että mä oikeasti ohjaan tätä huikeeta lajia! Tottakai oon valmis tekemään töitä sen eteen, että olen mahdollisimman hyvä siinä. Ja uuden ohjelman tarkka opettelu suhteellisen nopealla aikataululla on eräs osa sitä.

Perustelinko nyt tarpeeksi hyvin sitä, miksi muutin tanssisalille loman ajaksi? ;)

Osui siis oikeasti hyvään väliin tämä ohjelman vaihtuminen ja hiihtolomaviikko: mulla on ollut paljon aikaa ja energiaa perehtyä uusiin tanssikuvioihin. Oon viettänyt tanssisalissa enemmän aikaa kuin kotisohvalla. Kuten sanoinkin, onnistumisia ja hienoja hetkiä koettiin jo kuluneen lomaviikon aikana, sillä sain heti keskiviikon tunnille yhtä biisiä lukuunottamatta kokonaan uuden ohjelman. Ja pidemmäntähtäimen hyöty on myös se, että nyt kun palaan taas töihin, mun ei tarvii stressata samanaikaisesti tanssijuttujen opettelua. Voin periaatteessa palata normaaliin: käydä arkityössä ja ohjata pari jumppaa siihen päälle. Selkeä homma.

Arvaatteko mitä aloinkin jo innostuksissani suunnitella? No salitreeniin palaamista tietenkin. Mielikuvissani olin jo maanantaina heti työpäivän jälkeen puntilla aloittamassa taas ehjää salitreenikiertoa tanssiviikkojen jälkeen. Perusminä, koko ajan jotain tavoitteita ja projekteja menossa. Vaan kuinkas kävikään – jouduin vähän tunnustelemaan tarkemmin olotilaa ja myöntämään tosiasiat. Oon aikamoisen ylikuormittunut just nyt – joo, kyllä, loman viimeisenä iltana :D. Ollut todella fyysinen viikko, eikä toi bodyjam80 ja sh’bamin lisenssivideon kuvaaminen nyt ihan aivotontakaan toimintaa ole, kyllä on vähän päätäkin käytetty. Eli vaikka olin periaatteessa lomalla, oon tehnyt tätä toista hommaa aivan sata lasissa…

Meinasin unohtaa heti alkuunsa lupauksen, jonka tein itse itselleni: mun on panostettava myös palautumiseen. Ja konkreettisesti meinasin nyt olla niinkin tosissani, että aloitan seuraavan salitreenikierron vasta ensi viikonloppuna! Nyt alkava viikko on siis päiväkotityötä ja iltaisin ihan vaan kotisohvaa ja kehonhuoltoa. Mieli haluaisi jo puntille ja takaisin siihen normaaliin, mutta kroppa on kyllä varmasti mielissään, kun annan sille nyt kokonaisen arkiviikon aikaa palautua tästä hiihtolomasta – Ja ihan koko kuluneesta alkuvuodesta.

Että ei mikään maailman rentouttavin loma tosiaan. Välillä näin. Ehkä sitten kesällä. Mutta se tuntuu ihan hitsin kivalta, että mä todellakin hallitsen nyt kummatkin ohjaamani lajit uusine ohjelmineen <3 Pääsee vaan nauttimaan ohjaamisesta, eikä tarvii stressata haltuunottoa enää, cool!! Kertokaa hei muutkin ohjaajat, että teille käy tällain samallailla loma-aikoina? En varmasti oo ainoa?

ps. Käythän tykkäämässä blogista Facebookissa , saat suoraan uutisvirtaasi uusimmat päivitykset! Ja arkista matskua löytyy myös snapchatissa nimimerkillä millariutta sekä tietysti instagramissa. Ootko muuten huomannut, että myös tänne portaaliin on tullut tykkäysmahdollisuus. Tossa postauksen otsikon alla on pieni sydän, jotka klikkaamalla tuet blogini näkyvyyttä portaalissa, Kiitos <3