Mitä kuuluu ”hemmetin aknelle”?

Kaupallinen yhteistyö: Vichy Dermablend

Muistatteko, kun aiemmin tänä vuonna kirjoittelin iho-ongelmistani? Siitä hemmetin aknesta, mikä paheni pahenemistaan pitkin vuotta. Siitä aknesta, mikä alkoi kesällä olla jo niin pahassa kunnossa, että se vaikutti mun elämiseeni merkittävällä tavalla. Treenatessa hiki kirveli rintakehän ja selän akneihoa niin kovasti, että sattui. Ja kasvojen alueen ongelma alkoi olla jo niin paha, että mun itseluottamuksenikin alkoi rapistua. Oli koko ajan ruma olo. Akne alkoi vaikuttaa mun elämääni niin paljon, että otin loppukesästä vihoviimeisen oljenkorren käyttööni ja hankin itselleni lähetteen tiedustelemaan Roaccuttan-kuurin perään. Ja oon saanut sen nyt monien verikokeiden ja testien ja lääkärikäyntien jälkeen vihdoinkin aloitettua! Oon todellakin toiveikas, että kestän kuuria hyvin ja että tulen saamaan siitä avun tähä ongelmaani. Aika näyttää, kuinka käy.

Mutta tässä hetkessä mun ihoni on siis edelleen ruma. Ja kipeä. Ja itseasiassa Roaccuttanin aloitukseen kuuluu myös virallinen ”pahenemisvaihe”, eli huolimatta siitä, että syön antibioottia samanaikaisesti, mulla saattaa olla sekä henkisesti että fyysisesti aika inhottavia päiviä ja viikkoja vielä elettävänä ennen kuin pääsen voitonpuolelle. Ja sen takia olinkin melko innoissani, kun sain tässä hiljattain kokeiluun sellaisia tuotteita, joiden olemassaolosta en tiennyt ennen, mutta joista olisin varmasti hyötynyt jo aiemmin. Ja joista saattaisin hyötyä viimeistäänkin juuri nyt tässä ihotilanteessa – nimittäin Vichyn Dermablend -sarjan meikkejä! Ja miks mä oon innoissani jostain meikeistä, niin juurikin tämän iho-ongelmani vuoksi. Dermablend -sarjan tuotteet on nimenomaan siis tarkoitettu ongelmaiholle. Esimerkiksi meikkivoiteessa on hyvä peittävyys ja kuitenkin luonnollinen lopputulos. Mun mielestä aika tärkeää nimenomaan ongelmaihoa meikatessa.

 

IMG_20150915_161853

Mä en ole mikään laittautujatyyppinen ihminen, enkä käytä paljoakaan meikkiä. Käyn laitattamassa ripsiä ja kulmia luottohenkilöilläni, joten meikkaamiseeni on jo pitkään kuulunut oikeastaan vain akneihon piilottelu. Oon kokeillut kaikenlaisia peittäviä meikkivoiteita ja puutereita, ja kokenut, että saan ihovirheeni suurinpiirtein hyvin piiloon. Vaikkakin kyllähän jokainen akneihoinen tietää, että viimeistään iltapäivän puolella meikki näyttää jollain tapaa raskaalta ja iho monesti kiiltelee enemmän kuin toivoisi..

Ja nyt kun oon kokeillut tosiaan tässä syksyn aikana tuota Dermablendin meikkivoidetta, peitepuikkoa sekä irtopuuteria, niin täytyy kyllä sanoa, että ne on ihan eri maata kuin kaupan perustuotteet. Dermablendiähän saa tosiaan vain apteekeista. Tästä klikkaamalla pääset helposti tarkistamaan tuoteperheen jälleenmyyjät ja esimerkiksi lähimmän Vichy-apteekkisi. Ja pakko kyllä sanoa, että mun mielestä se, että tuotetta saa ainoastaan apteekeista, näkyy nimenomaan tuotteen laadussa. En olis itestäni koskaan uskonut, eikä varmaan kukaan mun kaverikaan, joka mun ihojutuistani ja meikkausongelmistani tietää, mutta nyt oon kyllä aidosti vaikuttunut! Ja etenkin tähän meikkivoide + irtipuuteri -yhdistelmään! Niillä saa jopa mun ruman akneni ihan huippuhyvin piiloon, eikä kasvoista tuu kuitenkaan sellaiset raskaasti meikatun näköiset. En edes tarvitse peitepuikkoa, vaan ihan tavallinen levitys meikkivoidetta ja päälle irtopuuteri ja tulee tosi hyvä.

IMG_20150915_174858

IMG_20150904_202502

Jos siellä ruudun toisellapuolen on joku akneihoinen, tai muista iho-ongelmista kärsivä, niin ootkin ehkä löytänyt nämä tuotteet jo ennen mua ja voit kompata, että ovat oikeasti toimivia? Tai jos et oo vielä kokeillut, niin voin sanoa ihan täydestä sydämestäni, että ei mee varmasti rahat hukkaan, jos kokeilet. Ja mä en todellakaan turhaan kehuisi jotain tuotetta, ellei se oikeasti olisi hyvä! En tiedä, kuinka kuvailisin tätä pientä mutta merkitykseltään suurta asiaa tämän paremmin. Oma kokemukseni on vaan niin hyvä, että yritän sitä jakaa. Oon käyttänyt tuotesarjaa nyt alkusyksyn arkitohinoissa, ja kokenut oikein toimivaksi! Ja on kyllä oikeasti mieltä keventävää, kun ei tarvii miettiä, et onkohan mun iho taas minkä näköisessä kunnossa, kun aamulla  alkaa meikkailemaan. Ei sillä olekaan niin väliä, kun on olemassa hyvät pohjustustuotteet. Ja toisaalta, on ihan hassua, kun esimerkiksi työpäivän aikana kurkkaan peiliin, ja näytänkin joka kerta kivalta! Niinku normaalilta! Kasvojen iho ei kiillä, eikä akne näy. Aika uskomatonta. Ehkä mä selviän sittenkin myös tämän Roaccuttanin pahenemisvaiheen yli?! Olin nimittäin henkisesti jo alkanut valmistautua siihen, että musta tulee ihan tosi aknenaamainen ja kärvistelen koko pitkän syksyn pahenemisvaiheen kanssa. Mutta ainakin tässä vaiheessa näyttäisi todellakin siltä, että pystyn suorittaa arkeani ilman akneressiä! Ihan vain sen ansiosta, että saan rumat kohdat meikattua piiloon. Aika huikeen helpottavaa! Kun se nyt vaan vaikuttaa kaikkeen, kun kokee olevansa ruma. Ihan vain iholta. Mutta silti. Se vaikuttaa.

Jos kärsit jostain haastavammasta ihotyypistä, niin ehkä tunnistat mistä puhun? ;)

Jos pystyt samaistumaan johonkin fiiliksiin tai kiinnostuit muuten näistä Vichyn Dermablend -tuotteista, niin klikkaamalla pääset Vichyn sivustolle tutkimaan tuotteista lisätietoja :) Ja koska nää Dermablendit on tarkoitettu ongelmaiholle, niin sen näkee sikälikin laadussa, että vielä iltapäivällä salille mennessä, ja jopa salilta tultaessa ihovirheet pysyy hyvin piilossa. Ihan käsittämätöntä, en osaa paremmin kuvailla fiilistä. Mutta kuitenkin hassua ja hienoa samaan aikaan :D Mulle ainakin nää on tosi tärkeitä juttuja, koska vietän suurimman osan viikoistani sekä töissä että treeneissä. Ja onhan se nyt kivaa, kun voi olla normaali itsevarma minä sen sijaan, että kulkisi seiniä pitkin ja katsoisi epävarmasti jokaisesta peilistä, onko iho ruman vai tosi ruman näköinen! Ja uskokaa pois, sillon kun on paha akne, niin se vaivaa nimenomaan näissä arkisissa tilanteissa.

Eikä tällaisista tuotteista nyt haittaa oo viikonloppuinakaan. Pakko kertoa vielä tääkin ”kohteliaisuus”, jonka sain tossa jokin aika sitten. Tämä henkilö, josta nyt koko ajan ihastuksissani täällä kaikissa teksteissänikin höpötän, huomasi ihanasti jotain eroa mun kasvoissani kun mentiin viikonloppuna deiteille ja totesi siten herrasmiehenä jotain tyyliin, että ”Noilla meikeillä saa sut kyllä tosi nätiks” :D haha. Joo, kiitos kovasti. Tarkoitus oli ilmeisen hyvä, vaikka sanajärjestyksen olis toki voinut valita vähän eri tavalla ;)

IMG_20150816_190919-1

Joka tapauksessa, oon tosi iloinen, että tähdet osui kohdilleen ja sain akneongelmistani kirjoiteltuani tällaisen tuotteen kokeiluun! Oli hyvä veto tuotetta tarjonneelta taholta, koska koukkuunhan mä jäin. Ei taida jäädä ihan yhteen puteliin Dermablendin käyttö. Ainakin niin pitkään, kun mun ihoni oireilee. On vaan kivaa näyttää hyvältä! Tulee itsevarma olo kaikkeen tekemiseen arjessa.

Kiva olla minä, aknesta huolimatta :)

 

[Debug tracking pixel: http://eas3.emediate.se/eas?camp=252390;cre=img;EASTblogiyhteistyo=dermablend-treenikengissa-1;EASTpostID=4588]