Kesäloma

Vaikka kuinka pitäisit työstäsi, kyllä vaan on vuoden parhaita hetkiä, kun saa sulkea työpaikan oven selän takana ja todeta, että se on nyt tässä: ansaittu kesäloma ♡

Snapchat-7511665636261273880

Mulla se odotettu hetki koitti nyt. Koko heinäkuu lomalla! Ai että, ihanaa! Mulla olisi itseasiassa ollut lomaoikeutta enemmänkin tälle kesälle, kun en ole mitään vapaita vielä pitänyt, mutta sain myönnytyksen ”vain” näille neljälle viikolle. Sopii kyllä. Säästyypähän syys- ja joululomalle päiviä. Ja pääasia, että saa lomailla putkeen useamman viikon. Mulle ei sopisi loman pätkiminen osiin. Viikko siellä ja toinen tuolla, ei pääsisi kyllä kunnolla lomamoodiin. Mutta nyt on kaikki edellytykset siihen!

Lomasuunnitelmia?

Mulla ei itseasiassa ole mitään suunnitelmia lomalle. Ei yhtä ainoaa. Tai no, ihan loman viimeiselle päivälle on yksi lippu hankittu erääseen tapahtumaan. Mutta ei muuta. Juhannuksen tavoin uskon, että tällainen suunnittelemattomuus ei tarkoita kuitenkaan tekemättömyyttä, vaan meen ihan fiilispohjalta päivän kerrallaan. Olisin toki halunnut lähteä johonkin lomamatkalle, mutta säästän nyt asuntoa varten, niin täytyy jättää retkeily vähemmälle. Tai sitähän mä oon tehnyt jo pitemmän aikaa, ehkä ootte huomanneetkin, että mitään auringonottokuvia ei ole hetkeen ollut näkyvissä mun sometileillä. Valintoja valintoja ;)

Oon ollu niin oravanpyörässä kevättä kohti, että suorastaan jännitin, pääsenkö lomafiilikseen ollenkaan. Tiiättekö, kun miettii, että pystyykö sitä nimenomaan tuntemaan sellaisen kesäisen vapauden ja mahdollisuuksien maailman kaiken aherruksen jälkeen. Mutta turhaan mietin, heti kotimatkalla melkein itketti onnesta, kun tajusin, ettei tarvii kulkea busseilla montaa tuntia päivässä ja odotella pysäkeillä ja suunnitella menemisiä. Ei tarvii kuunnella lasten ääniä tai ajatella mitään työarkeen liittyvää. Voi vaan olla!

Snapchat-1518114222227524912

Tein tällä viimeisellä viikolla työpäivät kuudesta kahteen joka päivä, mikä oli hauskaa kun pääsi aikaisin kotiin mutta samalla myös yllättävän rankkaa jollain tapaa. Oonkin nyt loman alkuun tän viikonlopun ihan vaan mökillä rentoutumassa. On semmonen jähmeä olo jotenkin, aika väsynyt. Uskon kuitenkin, että viimeistään maanantaina kun arkiviikko alkaa, eikä tarvikaan tehdä mitään, niin lomafiilis ja energiatasot palaa kehiin.

Huippua joka tapauksessa, kun on vakituinen työ ja palkallinen kesäloma neljä viikkoa putkeen ja vieläpä heinäkuussa! En kyllä muuttaisi mitään. Niin monta vuotta sai vetää opiskeluja ja aina koulujen loma-ajalla töitä, joten ehkä tää on ihan ansaittua. Toivottavasti sullakin on lomaa tänä kesänä ♡ Onko sulle väliä palautumisen kannalta, onko loma yhteen putkeen vai pätkittynä moneen osaan? Aurinkoista viikonloppua kuitenkin, riippumatta siitä ootko lomalla vai et!