Mitä löytyykään treenikassistani?

Kaupallinen yhteistyö: CUPONATION

Kirjoittelin viime viikolla uusimmasta treenivälinelöydöksestäni, rannesiteistä. Sain kivasti palautetta monelta ihmiseltä, että postaus oli kaikessa ytimekkyydessään oikein hyödyllinen! Joku muukin innostui kokeilemaan siteitä, ja toinen sai vinkin ihan ennestään vieraasta treenivälineestä. Aika kiva! Ajattelinkin, että tässä helmikuun loppusuoralla kun mennään, voisin koota jonkinlaisen paketin muistakin omasta mielestäni hyvistä ja tärkeistä treenaamiseen liittyvistä välineistä. Toki ilmankin näitä varmasti pärjää, mutta itse koen muutaman apuvälineen aika olennaiseksi osaksi omaa salitouhuiluani. Kurkistetaan tällä kertaa siis niinkin ihmeelliseen maailmaan, kuin mitä mun treenikassistani löytyy?

Screenshot_2015-10-15-08-29-22-1

Ainakin lisäravinteita. En käytä niitä mitenkään hirveän paljon edelleenkään, mutta palautumisen kannalta on muutama olennainen purkki kaapattu mukaan treenikassiin asti. Vitamiineista on magnesiumia heti treenin päälle otettavaksi, ja treenijuomista löytyy sekä treeninaikaista että palkkaria. Kävin itse asiassa juurikin viime viikolla ennen pt-treenejä Hallituskadun Fitnesstukussa täydentämässä lisäravinnekaappia. Suuntasin tukkuun Octanenkiilto silmissä, koska se on melko edullinen tuote, ja purkki on riittoisa verrattuna esimerkiksi Fastin introihin. Oon käyttänyt Octanea jo useamman vuoden ajan, ja vaikka monen mielestä esimerkiksi Green Apple makuna on erikoinen, oon ite oikein tykästynyt siihen. Nyt on kaapiin ostettuna sekä Octanea, että tarjouksessa sillä hetkellä ollutta X-Tendin BCAA:ta. Tässä taloudessa kun noita kuluu ihan hyvän verran, niin tuli hamstrattua kerralla enemmän. Treenin jälkeen käytän palkkaria, ja sitä onkin hankittu joululomalla sen verran, että tällä hetkellä ei ollut tarvetta täydentää sen puolen varastoa. Koitan pitää mahdollisimman minimissä lisäravinteiden käytön, sillä vaikka ihoni on nykysin hyvässä kunnossa, niin vatsa ei kyllä vastaanota määräänsä enempää makeutusaineita. Edellämainitut oon asettanut kuitenkin korkealle jalustalle, koska niillä on selkeästi myönteinen vaikutus palautumiseen treeneistä.

Treenivälineitä. Mun treenikassista löytyy uusimman löytöni, eli rannesiteiden, lisäksi vetoremmit sekä treenivihko. Vetoremmit on olennaiset selkätreenissä sekä takareisipäivänä suorin jaloin tehtävissä maastavedoissa. Oon ostanut tämänhetkiset remmini joskus neljä vuotta sitten, ja tuollainen parinkympin panostus on ollut kyllä toimiva sijoitus. Vetoremmit taitaakin olla aika pitkäikäisiä, kun ne kerran vaan hankkii. Ja jos puristusvoiman harjoittelu ei ole se ykkösmotiivi esimerkiksi selkäpäivinä, niin kyllähän noita hyötyä on. Ite en ainakaan vetäisi ysikympillä maastavedon sarjaa ilman niitä ;) Treenivihko on myös aina mukana treenikassissa. Sinne pystyy merkata sarjapainot ja toistot, ja omalla kohdallani se toimiikin tärkeänä osana mukavuusalueelta poistumisessa. On helpompi uskaltaa kokeilla isompia painoja, kun näkee omin kätösin kirjoitettuna vihkosta, että edellinen taso on jo tehty! Kehitys on todennäköisempää, kun ei jumiudu samoihin painoihin liian pitkäksi aikaa. Käytännössä siis tavoite voi olla tehdä vaikka 3 x 5 toistoa maastavetoa. Ja kun joku päivä nuo kaikki kolme vitosta menee esimerkiksi ysikympillä, niin seuraavaan treeniin täytyy kokeilla isompaa kuormaa. Ja koska noita vitosia on oikeasti aika raskas tehdä, niin ilman vihkoa ainakin allekirjoittanut saattaisi ”ihan vain varmuuden vuoksi” tehdä sillä samalla saavutetulla tasolla. Mutta merkkaan tosiaan aina tavoitteen saavuttamisen jälkeen voimaviikkojen treeneihin merkinnän ”enemmän”, mikä tarkoittaa seuraavaa treeniä kirjatessani, että aloitustaso on korkeampi kuin edellisessä treenissä. Näin se homma vaan etenee, ei varmanpäälle pelaamalla.

Screenshot_2016-02-21-10-12-24-1

Treenivaatteita. Nykyisin meen aina suoraan töistä salille, joten salikassi tarvii pakata jo edellisenä iltana tai viimeistäänkin töihin lähtiessä. En tiedä, oonko ainut, joka joutuu valita vähän päivän fiiliksen mukaan treenivaatteet. Jos on jalkapäivä, niin laittaa mielellään jonkun löysän treenitopin, mikä pysyy varmasti paikallaan esimerkiksi kyykätessä. Aina en osaa edes aamulla päättää, missä treenivaatteissa haluisin treenata, joten käytännössä mun treenikassissani on aika monet housut ja paidat vaihtoehtoina :D Oon myös sen verran materialisti, että joskus jos tuntuu, että kaipais jotain piristystä arkeen, niin uudet treenivaatehankinnat toimii aina mielen kirkastajina! Ehkä tiedätte tunteen? Kauhee polte päästä treenaa, kun on jotain uutta treenivaatetta. Hassua, mutta toimii mulla ainakin.

Ja kuten alussa mainittu, postaukseen sisältyy yhteistyö. Lupasin kertoa teille lukijoille alekoodista Fitnesstukkuun. Se löytyy siis Cuponationin sivulta, eli TÄÄLTÄ . Kun laitat nyt sunkin treenikassin sisällön kuntoon, saat tuolla koodilla yli 80 euron ostoksista 20 euron alennuksen! Fitnesstukusta löytyy hyvä tarjonta kaikkia olennaisia treenijuomia-, välineitä ja -vaatteita. Ihan siis kokemuksella sanon tämän, sillä munkin treenireleet on hyvin pitkälti sieltä hankittu. Jos nyt mietit, että mitähän kaikkea sitä tarvitsisi treenikassiin hankkia, niin itse suosittelisin ainakin peruspalkkarin hankintaa. Multa löytyy kotoa tuota vaniljapäärynän makuista isolaattia. Sopii niille, jotka ei kestä sukraloosimakeutuksia, sillä Star Nutritionit on makeutettu aspartaamilla. Treenivälineistä tosiaan remmit ja siteet voi tuoda uusia ulottuvuuksia treeniin. Ja jos sulta löytyy jo kaikki tarvittavat, niin ainahan voi innostaa kroppaprojektia uusilla treenikuteilla. Nyt kun laittaa treenikassin sisällön hyvään kuosiin, saa edullisesti kaiken olennaisen! Itse ostaisin kahdeksallakympillä näitä tässä postauksessa ja aiemminkin blogissa mainitsemiani, aktiivisesti käytössä olevia tuotteita. Niin kuin aina säännöllisin väliajoin teenkin, sen takia uskallan kyseistä putiikkia suositellakin. Tai vaihtoehtoisesti ehkä uudet Freddyt – niitäkin saa nykysin Fitnesstukusta! Joka tapauksessa, kyllähän noi pienet asiat treenikassissa saa motivaatioon taas uuden piikin, ja helmikuussa aloitettu kova treenikausi tuo varmasti tulosta ennen kesän saapumista ;)

Screenshot_2016-02-21-09-09-34-1

Ja loppuun arvoitus: tiiättekö, mikä multa ehkäpä puuttuu vielä tuolta muutoin niin hyvin varustellusta treenikassista? Yep, treenikengät.  Nimensä mukaisesti bloggaajan näköinen treenikassi. Mitä sun treenikassista löytyy? Samoja kun mulla, vai jotain ihan vielä erikoisempaa?

Treenikengissä on myös Facebookissa / Instagramissa